Service & Werkwijze

Service

Publi-Air is al 40 jaar actief in de wereld van opblaasbare reclame. Service is één van de speerpunten binnen onze organisatie. Wij leveren u daarom niet alleen inflatables maar proberen u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Van ontwerp tot en met de inzet.

Ontwerp

Publi-Air denkt met u mee. Onze ontwerp- en dtp-afdeling staat voor u klaar om u op talloze manieren van dienst te zijn. Wij kunnen u helpen een ontwerp of idee visueel en gereed te maken voor productie. Ook verzorgen wij het aanpassen van ontwerpen, zoals logo’s en beeldmerken, naar ieder idee of ontwerp voor een inflatable.


Impressie en kleimodel

Al is Publi-Air geen reclamebureau of ontwerpstudio, toch kunnen professionele ontwerpers uw idee, mascotte of beeldmerk tot leven brengen en u verrassende mogelijkheden laten zien. Op aanvraag is een digitale impressie meestal mogelijk en een eerste impressie is altijd kosteloos. Wanneer de impressie door u is goedgekeurd en de order is geplaatst, wordt er indien nodig een kleimodel gemaakt. Op deze manier kunnen wij exact laten zien hoe de vorm van de inflatable zal worden.

Uitvoering

Publi-Air onderscheid zich doordat vrijwel het gehele productieproces in eigen beheer wordt uitgevoerd. Dankzij ons geavanceerde productieproces heeft u de zekerheid dat uw inflatable altijd gelijk aan de impressie zal zijn. Daarbij stelt Publi-Air zich flexibel op ten aanzien van eventuele last minute wijzigingen en levertijd. De grote inflatables worden altijd door ons zelf getest en wij garanderen een eindcontrole op de vormgeving, het artwork en de materiaalkeuze. Desgewenst combineren wij uw inflatable met andere materialen of interne verlichting. Want Publi-Air denkt altijd met u mee zodat u keer op keer met gemak en succes uw inflatable kunt inzetten.

Inzet

Heeft u zelf geen mogelijkheden om uw inflatable te plaatsen? Wij beschikken over vakkundige medewerkers en hebben veel ervaring in het organiseren van plaatsingen. Of het nu een eenmalige inzet betreft of een terugkerende actie. Bijvoorbeeld als u met een evenementenkit werkt die door heel Nederland wordt ingezet. De afzonderlijke vestigingen van uw bedrijf kunnen via uw hoofdkantoor de evenementenkit of losse inflatable reserveren. U geeft de reserveringen periodiek aan ons door en wij zorgen dat de evenementenkit gecontroleerd is, onderhouden en op tijd klaar staat of wordt ingezet.

 

Opslag

In ons pand in Laren hebben wij altijd voldoende opslagmogelijkheden voor al uw inflatables. Er kunnen diverse redenen zijn om uw inflatable bij ons op te slaan. Een niet opgeblazen inflatable vraagt weinig opslagruimte maar ook dat heeft u niet. Of u wilt dat Publi-Air de inzetten voor u verzorgt, dan is het praktischer als de inflatable bij ons ligt. Of meerdere van uw vestigingen maken gebruik van de inflatables en u wilt dat wij de verdeling voor u organiseren.

 

Onderhoud

Uiteraard heeft ook een inflatable zo nu en dan onderhoud nodig. Wij kunnen u hierover adviseren. En ook als uw inflatable beschadigd is, hoeft dit lang niet altijd het einde te betekenen. Wij beschikken over een eigen atelier waar onze deskundige medewerkers kleine en grote reparaties kunnen uitvoeren.

 

Totaal pakket

Heeft u zelf geen mogelijkheden om uw inflatable te plaatsen of op te slaan? Publi-Air neemt u desgewenst alles uit handen. Dit bieden wij los of als pakket aan, tegen een vast bedrag per maand. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.