Hulpmiddelen

Publi-Air levert niet alleen uw inflatable maar alles wat u nodig heeft om de inzetbaarheid, het gemak en de levensduur te vergroten.

Aggregaat

De blowers voor de grote inflatables werken op elektriciteit. Indien er op locatie geen elektriciteit aanwezig is, biedt een aggregaat uitkomst. Publi-Air levert aggregaten van diverse capaciteit. Uiteraard adviseren wij u welke machine voor uw inflatable het meest geschikt is.

Blowers

Grote inflatables worden op spanning gehouden door een blower die er lucht in blaast. De vormgeving en de omvang van de giant inflatable bepalen het type blower dat nodig is. Publi-Air adviseert hier uiteraard in en levert elk type blower dat nodig is voor een optimaal resultaat. Voor deze blower heeft u elektriciteit nodig.


Handblower

Voor luchtdichte inflatables hebben wij een handige handblowers.Dit scheelt u veel tijd omdat u het product niet met de mond of voet hoeft op te blazen. Publi-Air levert diverse modellen met verschillende capaciteit. Er zijn handblowers voor kleine pvc producten en voor de grotere. Voor deze handblower heeft u elektriciteit nodig.

Reparatiemiddel Tear-Aid

Publi-Air is Europees distributeur van het reparatiemiddel Tear-Aid voor inflatables en springkussens. Publi-Air levert bij de grote inflatables standaard een zakje Tear-Aid. Het artikel is ook los verkrijgbaar. Tear-Aid is een uniek, transparant reparatiemiddel waarmee u scheuren en gaten in praktisch alle materialen eenvoudig dicht. Het is ongekend sterk en elastisch.Tear-Aid biedt geen tijdelijke maar een permanente oplossing. De inflatable kan ter plekke worden gerepareerd wat een hoop tijd en kosten bespaard. Er komt geen lijm aan te pas dus de inflatable is direct na reparatie weer klaar voor gebruik. Voor meer gedetailleerde productinformatie en de toepasbaarheid op de verschillende materialen verwijzen wij u naar de website www.tear-aid.nl.

Verlichting

In sommige gevallen kan het heel mooi zijn om interne verlichting in een inflatable te plaatsen. Publi-Air kan u adviseren over de mogelijkheden en levert diverse soorten verlichting. Altijd rekening houdend met de hoogste eisen voor brandveiligheid.

Schuimrubber tas

Publi-Air maakt graag inflatables maar wil ook dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw aangekochte inflatable en hulpmiddelen. Daarom leveren wij alles wat daarvoor nodig is. Wilt u extra bescherming van uw producten dan is een schuimrubber tas misschien het juiste middel. Onze ervaren medewerkers kunnen u hierin altijd adviseren.

Flightcase

Wanneer uw inflatable vaak op binnenlands of internationaal transport gaat, kan een flightcase goed van pas komen. De harde kist op zwenkwielen is praktisch in gebruik en zal de levensduur van uw inflatable in dit geval verlengen. Publi-Air kan u een flightcase op maat leveren.

Transporttas
Bij onze grote inflatables wordt standaard een transporttas op maat geleverd. De tas beschermd uw inflatable bij opslag en transport zodat deze schoon blijft en niet kan beschadigen. Iedere tas is voorzien van een zogenaamd voorblad waarop het product en de specificaties af te lezen zijn. Wij maken het u graag gemakkelijk.

Verrijdbare tassen
Grote inflatables kunnen een hoogte bereiken van wel 20 meter. Ondanks deze enorme afmetingen is het gewicht relatief laag. Desondanks kan een verrijdbare oplossing een handig hulpmiddel zijn. Bijvoorbeeld omdat u een inflatable bij uw winkel heeft en deze iedere dag van binnen naar buiten wilt verplaatsen. Publi-Air maakt oplossingen op maat.

Helium

Helium is een natuurlijk gas dat lichter is dan lucht. Als u hiermee een inflatable vult, krijgt deze een zwevend vermogen. Publi-Air levert heliumcilinders in diverse volumes, afhankelijk van de omvang van de inflatable. Uiteraard adviseren wij u over het gebruik en verzorgen desgewenst de inzet voor u. 

Haringen en zandzakken

Om grote inflatables mooi recht te laten staan en vast te zetten, worden scheerlijnen gebruikt. De scheerlijnen kunnen worden vastgezet met haringen. Indien de ondergrond hiervoor ongeschikt is, kunnen zandzakken worden gebruikt. Publi-Air wil natuurlijk Beide hulpmiddelen zijn bij Publi-Air verkrijgbaar. Wij vinden het belangrijk dat u ook na de levering bij iedere inzet tevreden bent over uw inflatable.

 


Aanhangers

Inflatables zijn uitermate geschikt om in te zetten op wisselende locaties. Door het geringe volume en gewicht is het transport in de meeste gevallen eenvoudig en past het pakket in een auto of busje. Maar misschien heeft u meerdere inflatables die u zelf regelmatig wilt vervoeren. In dat geval kan Publi-Air u een op maat gemaakte aanhanger leveren.