Jan Smit biedt bekenden en onbekenden ‘zijn’ (opblaasbaar) hart aan

Jan Smit ging Nederland en Vlaanderen door om mensen in de aanloop naar Valentijnsdag een ‘hart onder de riem’ te steken. Als tegenreactie op alle narigheid in de wereld biedt Jan Smit bekenden en onbekenden ‘zijn’ hart aan. Publi-Air mocht daarvoor het symbolische opblaasbare hart maken. Irene Moors kreeg als eerste Jans hart in de uitzending van Life4You.

Het nieuwe album van Jan Smit draagt de titel ‘Recht Uit M’n Hart’ en bevat de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren plus het gelijknamige nieuwe nummer. Jan Smit over de actie: ‘Ik deel graag complimentjes uit aan mensen, omdat ik het gevoel heb dat mensen vooral steeds meer kritiek op elkaar lijken hebben. Door mijn hart te delen hoop ik anderen aan te zetten om ook recht uit hun hart te spreken. Wat zou het fantastisch zijn als iedereen deze Valentijnsdag in ieder geval één complimentje ontvangt van een geliefde.’

Jan Smit deed een groot aantal steden aan om mensen op straat ‘zijn’ hart aan te bieden. Deze mensen konden op hun buurt weer een hartenkreet achterlaten voor iemand anders. Ook ging Jan langs bij bekende vrienden die een complimentje verdienen omdat zij in 2014 een bijzondere prestatie hebben verricht. Of omdat hij/zij een heftig jaar achter de rug heeft en daarom wel een ‘hart onder de riem’ kan gebruiken.


Bekijk hier meer product vergrotingen.

Jan Smit biedt bekenden en onbekenden ‘zijn’ (opblaasbaar) hart aan