Inflatables Publi-Air Nederland sieren historische troonswisseling

Nationaal een feest maar ook internationaal groot nieuws: de troonswisseling die afgelopen 30 april Amsterdam op zijn kop zette. Ons Nederlandse hoofdkantoor maakte voor diverse opdrachtgevers prachtige inflatables, van klein tot heel groot.

Hoogtepunt waren wel de gigantische opblaasbare kronen op het dak van het bekendste Nederlandse warenhuis. Zij werden wereldnieuws. Maar ook het mega kaasblok van kaasproducent Old Amsterdam haakte op ludieke wijze in op de kroning van Willem-Alexander. Met een heus Old Amsterdam 'vlaggenschip' werden de straten en grachten van Amsterdam tijdens de historische dag voorzien van vele opblaas-kaasblokken die aan een vlaggenstok konden worden gehangen. En door de vele enthousiaste toeristen zou het ons niet verbazen wanneer we binnenkort de kaasblokken tot in China terug zien komen. Met deze originele gadget bracht Old Amsterdam haar nieuwste product ‘Borrelblokjes’ op ludieke wijze onder de aandacht.

Gigantische opblaasbare kronen op dak van de Bijenkorf Opblaas-kaasblokken aan een vlaggenstok Old Amsterdam 'vlaggenschip' Mega kaasblok van kaasproducent Old Amsterdam